Suomen Mäyräkoiraliitto ylläpitää listaa mäyräkoirien trimmmaajista.  Suomen Mäyräkoiraliiton jäsenet, jotka harjoittavat mäyräkoirien trimmausta voivat ilmoittaa omat yhteystietonsa (nimi, osoite, puhelinumero, sähköpostiosoite) sähköpostitse osoitteeseen {econtact title="trimmauslista" style="email-inline"}. Trimmaajien yhteystiedot julkaistaan veloituksesta liiton kotisivuilla.

{econtact group="trimmaaja" multi="tight"}

Koska tietosuojalaki estää yhteystietojen julkaisemisen ilman henkilön lupaa, ei sivuilta välttämättä löydy kaikkien trimmaajien yhteystietoja. SML - FTK ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Listan ylläpito aloitettu toukokuussa 2010.