Jäsenrekisteriohjelman toiminnassa on yhä ongelmia eikä ohjelma ole edelleenkään valitettavasti toivotulla ja palvelun toimittajan kanssa sovitulla tasolla. Laskuja ja maksumuistutuksia on jäänyt osalla saamatta tai toimitettu vastoin jäsenen toivomaa toimitustapaa, maksut eivät ole kirjautuneet oikein ja Mäyräkoiramme-lehdet eivät ole tavoittaneet kaikkia jäseniä.

Jos et halua itse käyttää jäsenrekisteriohjelmaa, voit pyytää jäsensihteeriä tarkistamaan siellä olevat yhteystietosi. Laskun toimitustapa on mahdollista valita sähköpostilaskun ja kirjepostilla toimitettavan laskun välillä. Vaikka haluaisit laskun kirjeellä, kannattaa ilmoittaa myös sähköpostiosoite, sillä paikalliskerhot voivat tiedottaa jäseniään sähköpostitse.

Vuoden 2017 jäsenmaksut ovat seuraavat: henkilöjäsen 28 euroa, nuorisojäsen 17 euroa ja perhejäsen 12 euroa. Jäsenkausi on kalenterivuosi. Alkuperäisten laskujen eräpäivä on ollut helmi-maaliskuussa, ensimmäisten maksumuistutusten huhtikuussa. Maksumuistutuksiin on lisätty viiden euron laskutuslisä maksujen perimisestä aiheutuneiden kulujen kattamiseksi.

SML:n hallitus pahoittelee ongelmia ja niiden selvittelystä jäsenille aiheutunutta hankaluutta ja vaivaa. Toinen maksumuistutus on lähetetty kirjepostina viikolla 32 niille jäsenille, joiden jäsenmaksu ei ole kirjautunut rekisteriin ensimmäisen maksumuistutuksen jälkeenkään. Toivomme kaikissa jäsenyyteen, jäsenmaksun kirjautumisiin ja SML:n postin toimittamiseen liittyvissä epäselvyyksissä ja muissa jäsenyyteen liittyvissä kysymyksissä kääntymään jäsensihteerimme Kirsi Koskenkorvan puoleen sähköpostitse (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.).

Ikävä kyllä SML:lla ei ole mahdollisuutta selvittää postien perille menoa tai syytä mahdollisesti kirjautumattomaan jäsenmaksuun, jos emme niistä ole tietoisia. Siksi toivommekin jäseniltä omaa aktiivisuutta epäselvyyksien selvittämisessä. Jos olet epävarma, oletko maksanut jäsenmaksun, pyydämme tarkistamaan asian tilitiedoista ja sitten olemaan yhteydessä jäsensihteeriimme, mikäli olet maksamisesta huolimatta saanut maksumuistutuksen.

Kiitämme yhteistyöstä ja toivomme jatkossa jäsenyysasioiden hoituvan sutjakkaammin ja jäsenistöä vähemmän vaivaten!