Mayrakoiraliitto.fi käyttää evästeitä parantaakseen sivun käyttökokemusta. Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla sivun selaamista.

Vuoden 2019 jäsenmaksulaskut on lähetetty 15.2.19 sähköpostitse tai kirjepostitse, tehdystä valinnasta riippuen. Laskut on lähetetty sähköpostitse kaikille jäsenille, joilla on tiedoissaan sähköpostiosoite, ja jotka eivät ole erikseen tehneet valintaa kirjepostitse lähettämisestä. Laskun eräpäivä on perjantai 1.3.2019.  
 
On tärkeää käyttää laskusta löytyvää yksilöllistä viitenumeroa, jotta jäsenmaksu kirjautuu oikein maksetuksi. Ethän siis maksa esim. koko perheen jäsenmaksuja samalla viitteellä tai käytä edellisen vuoden viitettä.  
 
Avoimen laskun löydät myös jäsenpalvelustamme www.mayrakoiraliitto.fi/jasentieto. Voit kirjautua sisään sähköpostiosoitteellasi tai nimelläsi (Etunimet Sukunimi). Oletussalasana on jäsennumero+postinumero yhteen kirjoitettuna (esim. 123400150). Voit muuttaa salasanan kohdassa Omat tiedot. Jos tiedoissasi on jo sähköpostiosoite, saat tilattua uuden salasanan sitä kautta. 
 
Huomioithan, että emme saa ilmoitusta järjestelmästä, mikäli vastaanottajan sähköpostiosoite ei ole voimassa tai postilaatikko on täynnä. Jos et saanut laskua, etkä pääse kirjautumaan jäsenpalveluun, ole yhteydessä jäsensihteeriin jasensihteeri@mayrakoiraliitto.fi. Voit myös lähettää sähköpostiosoitteesi tekstiviestillä jäsensihteerin numeroon 050 51 63 210. Ilmoita viestissä koko nimesi sekä jäsennumerosi tai syntymäaikasi ja osoitteesi, niin saat laskukopion ilmoittamaasi sähköpostiin. Laskuihin liittyen voi olla yhteydessä myös puhelimitse arkisin klo 18-19.