Mayrakoiraliitto.fi käyttää evästeitä parantaakseen sivun käyttökokemusta. Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla sivun selaamista.

Savon Erämessuilla 5.-7.5.2017 palkitaan Vuoden Eräkoira 2017. Suomen Mäyräkoiraliitolla on mahdollisuus esittää ehdokasta kyseiseen kilpailuun.

Kilpailuun osallistuva koira on lajinsa huippuyksilö, jolla on vahvaa näyttöä sekä saavutuksia rodunomaisissa käyttökokeissa. Lisäksi tämä koira voi myös olla ulkomuodollisesti jalo ja arvokas rodun edustaja. Lisäksi huomioidaan tottakai yksilön saavutukset käytännön käytössä tai muissa tilanteissa ihan tavallisessa arkielämässä.

Vuoden Eräkoiran valitsee esitettyjen ehdokkaiden joukosta Savon Erämessujen valitsema kilpailutuomaristo.

Suomen Mäyräkoiraliiton hallitus pyytääkin nyt esittämään kilpailuun ehdokkaita, jotka ovat monipuolisesti ansioituneita rodunomaisissa lajeissa ja kyseisillä yksilöillä on osoittaa myös näyttöä saavutuksistaan.

Ehdokkaasta tulee esittää seuraavat tiedot:

  • Koiran virallinen nimi ja rekisterinumero
  • Valionarvot
  • Mahdolliset muut tittelit/ mestaruudet
  • Yleiskuvaus itse koirasta ja sen ominaisuuksista
  • Muuta erityismainintaa, jota ko. koira ansaitsee

Koiran omistajan tulee olla Suomen Mäyräkoiraliiton jäsen.

Ehdotukset tulee toimittaa hallitukselle 5.3.2017 mennessä osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Liitä mukaan yhteystietosi sekä tieto siitä, onko sinulla mahdollisuus päästä paikan päälle ottamaan palkinto vastaan, mikäli koirasi voittaisi kyseisen kilpailun.

Hallitus pidättää itsellään oikeuden valita kilpailuun nimettävä ehdokas harkintansa mukaan, eikä valintapäätöksestä voi valittaa. Hallitus voi myös harkintansa mukaan päättää, ettei ehdokasta nimetä, ellei sopivaa ehdokasta löydy.