Mayrakoiraliitto.fi käyttää evästeitä parantaakseen sivun käyttökokemusta. Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla sivun selaamista.

Tulosta

Suomen Mäyräkoiraliitto SML ry:n hallitus on kokouksessaan 17.12.2017 nimennyt MÄAJ –sääntömuutostyöryhmän.

Työryhmä valmistelee sääntömuutosehdotuksen kuunnellen eri intressiryhmien mielipiteitä ja näkemyksiä. Valmistelu tapahtuu liiton hallituksen alaisuudessa. Sääntömuutosehdotus käsitellään ja siihen pyydetään kommentteja liiton ajotoimikunnalta, lajin ylituomareilta (ylituomaripäivät) ja liiton jäsenkerhoilta. Sääntömuutosehdotus käsitellään Mäyräkoiraliiton liittokokouksessa. Liiton ajotoimikunnan esittämät ja sen hallituksen hyväksymät sääntömuutokset vahvistaa SKL-FKK:n valtuusto.

Sääntömuutostyöryhmä on nimetty silmälläpitäen työryhmän objektiivisuutta, yhteistyökykyä, osaamista ja laaja-alaisuutta kattaen koemuodon eri osa-alueet.

Toivomme työryhmälle mahdollisimman laajaa tukea jäsenistöltä tässä haastavassa tehtävässä. Työryhmä pidättäytyy yksittäisistä julkisista kannanotoista eri medioissa kuten sosiaalisessa mediassa valmistelutyön aikana. Toivomme myös jäsenistön kunnioittavan tätä periaatetta.

Sääntömuutostyöryhmän jäsenet:
Markku Kivistö (pj), Jari Iisakkala, Ingmar Jaatinen, Mika Koponen, Kai Nybonn ja Ainomari Sillanpää.

Suomen Mäyräkoiraliitto SML ry
Hallitus