Mayrakoiraliitto.fi käyttää evästeitä parantaakseen sivun käyttökokemusta. Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla sivun selaamista.

1.6.2015 alkaen jalostusuroslistoilla näkyvät ne koirat, jotka täyttävät listalle pääsyn kriteerit. Ainoastaan ne koirat eivät ole mukana, joiden omistaja on pyytänyt jalostustoimikuntaa poistamaan koiran listalta.

Lista päivitetään n. kerran kuukaudessa KoiraNetin tietojen perusteella. Jos koirasi terveys-, koe- tai näyttelytuloksissa tapahtuu muutoksia ja haluat päivitetyt tiedot näkyviin aiemmin, toimita niistä kopiot jalostustoimikunnalle. Samoin jos haluat ulkomailla hankitut koetulokset näkyviin, toimita niistä kopiot jalostustoimikunnalle.

Listalta poistetaan automaattisesti koirat, joiden silmätarkastustulokset ovat ehtineet vanheta päivitysten välillä. Kääpiö- ja kaniinimäyräkoirien kohdalla poisto listalta tapahtuu myös, mikäli polvitulos on vanhentunut. Koirat palautuvat takaisin listalle, jos niillä on uudet voimassa olevat tulokset seuraavan päivityskierroksen kohdalla.

Koiran omistaja voi myös halutessaan lähettää koiransa kuvan julkaistavaksi listalla. Kuvan ottajan lupa tarvitaan kuvan julkaisuun, ja koiran omistaja on vastuussa kyseisen luvan hankkimisesta ennen kuin lähettää kuvan julkaistavaksi.