Mäyräkoiramme -lehden numero 4/16 ilmestyy ennen joulua ja siihen tulevat jouluilmoitukset pitää olla lehden toimituksella 31.10.16 mennessä. Tarkemmat tiedot ilmoituksille löytyvät täältä http://www.mayrakoiraliitto.fi/index.php/sml/mayrakoiramme-lehti ja lisätietoja voi kysyä lehden toimitukselta. Ilmoitukset tulee toimittaa sähköpostilla osoitteeseen mayrakoiramme@mayrakoiraliitto.fi lokakuun loppuun mennessä.

Pysyvätkö langat käsissäsi? Hallitsetko sekä kirjoittamisen että editoimisen jalon taidon? Oletko kiinnostunut kehittämään rotujärjestömme lehteä?

Nyt sinulle on tilaisuutesi!

Sillä MÄYRÄKOIRAMME-lehti etsii toimituspäällikköä ja toimitussihteeriä

Toimituspäällikkö ideoi ja suunnittelee lehden sisällön, pitää yhteyttä liiton hallitukseen ja toimikuntiin sekä lehden toimittajiin. Lisäksi toimituspäällikkö oikolukee ja editoi lehden aineistoa ja tekee yhteistyötä lehden taittajan kanssa.

Toimitussihteeri on toimituspäällikön tärkeä apu, joka koordinoi lehden osan tai koko lehden juttujen tekemistä. Hän viimeistelee ja muokkaa tekstejä ja vastaa, että kaikki lehteen tulevat jutut ovat ajoissa valmiina. Perustöihin kuuluu koota lehden rakenne: sijoittaa ilmoitukset ja tekstit ja arvioida tarvittava sivumäärä.

Jos kiinnostuit edellä mainituista, jommastakummasta, tehtävästä niin ota pian yhteyttä toimituspäällikkö Anna-Kaisa Kouvoon, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Muista laittaa jouluilmoitus!

Mäyräkoiramme-lehden joulunumerossa julkaistaan niin kasvattajien kuin liiton jäsenkerhojenkin jouluntoivotukset.

Kerhot, nyt on viimeinen tilaisuus käyttää tämän vuoden ilmainen mainostila!

Mäyräkoiramme-lehti ottaa vastaan toiveita kiinnostavista aiheista ja juttuideoita, myös valmiit jutut ovat tervetulleita! Kuvamateriaalia ei ole koskaan liikaa, joten myös valokuvia lehteen voi lähettää osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Kerro viestissä, kuka kuvan on ottanut ja mikä on kuvan koiran nimi. Kuva täytyy lähettää originaalikoossa, ei pienennettynä. Toivottu kuvaresoluutio on 300 dpi ja koko 210 x 297 mm.

Mäyräkoiramme-lehti etsii myös tilannekuvia mäyräkoiran arjesta, juhlasta ja rennon letkeästä mäykkymäisestä olemisesta. Näiden kuvien ei välttämättä tarvitse olla kannen kokoisia ja jopa tarkat kännykkäkameraotokset käyvät. Kuvia käytetään lehdessä juttujen kuvituksena ja koiran nimi sekä kuvan ottaja mainitaan kuvan julkaisun yhteydessä.