Mayrakoiraliitto.fi käyttää evästeitä parantaakseen sivun käyttökokemusta. Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla sivun selaamista.

Terrierien ja mäyräkoirien vesiriistakokeen (VERI) ylituomarikurssi.

Suomen Saksanmetsästysterrierit ry, Suomen Kettuterrierit ry ja Suomen Mäyräkoiraliitto ry järjestävät Terrierien ja mäyräkoirien vesiriistakokeen (VERI) ylituomarikurssin 18.-19.05.2019. Kurssin vetäjänä toimii Jan-Gunnar Rönnblad.

Koulutukseen on rajoitettu osanotto, enintään 8 osanottajaa. Osanottajat valitaan ensisijaisesti seuraavista kennelpiireistä: Etelä-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Pohjois-Häme, Satakunta, Uusimaa, Vaasa sekä Varsinais-Suomi. Kurssimaksu 60 € (ei sisällä majoitus- ja ruokakuluja). 

Koulutuspaikka ja majoituksen hinta selviää myöhemmin.

 

Ylituomarikoulutukseen hakeutuvalla tulee olla rotujärjestönsä sekä kennelpiirinsä kirjallinen suositus.

  • on suorittanut hyväksytysti SKL-FKK:n ylituomareiden peruskurssin, tai omaa vastaavat tiedot (muu metsästyskoeylituomari).
  • on oltava SKL-FKK:n sekä rotujärjestön alaisen yhdistyksen jäsen.
  • on suorittanut metsästäjätutkinnon ja maksanut riistanhoitomaksun.
  • on toiminut kokeessa toimitsijana sekä koiran ohjaajana ja tuntee hyvin koemuodon. Lisäksi hän on suorittanut hyväksytysti vesiriistakokeen vastaavan koetoimitsijakurssin.
  • omaa riittävästi kokemusta vesilintumetsästyksestä, käyttäen apunaan luolakoiraa.
  • omaa kyvyn ilmaista itseään suullisesti ja kirjallisesti.

Lisätietoja YT-kurssista saa soittamalla Janne Rönnblad 040 418 2869 tai s-posti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kirjallinen ilmoittautuminen tarvittavine liitteineen 29.04.2019 mennessä, Janne Rönnblad, Virna 3 B 10, 21500 Piikkiö.

VERI-ylituomarikollegio