Mayrakoiraliitto.fi käyttää evästeitä parantaakseen sivun käyttökokemusta. Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla sivun selaamista.

Palkitut

pdfMyönnetyt ansiomerkit ja kunniaviirit

Säännöt

  1. Tunnuksena Suomen Mäyräkoiraliitto SML - Finska Taxklubben FTK ry:n hyväksy suoritetusta ansiokkaasta työstä tai liiton päämääriä edistävästä muusta toiminnasta voidaan myöntää Suomen Mäyräkoiraliitto SML - Finska Taxklubben FTK ry:n ansiomerkki, joka on pronssinen, hopeinen tai kultainen.
  2. Pronssinen ansiomerkki voidaan myöntää henkilölle, joka on vähintään viiden (5) viimeisen vuoden ajan ollut liiton jäsen ja on toiminut aktiivisesti lähinnä SML - FTK:n jäsenyhdistyksen piirissä ja sen hyväksi erilaisissa tehtävissä.
  3. Hopeinen ansiomerkki edellyttää vähintään kymmenen (10) vuoden jäsenyyttä SML - FTK:ssa ja ansiokasta toimintaa liiton luottamustehtävissä, jäsen yhdistyksen johtoelimissä tms.
  4. Kultainen ansiomerkki edellyttää vähintään kahdenkymmenen (20) vuoden jäsenyyttä SML - FTK:ssa. Se voidaan myöntää henkilölle, joka on toiminut pitkäaikaisesti ja erityisen ansiokkaasti ja menestyksellisesti liiton päämääriä palvelevissa luottamuselimissä ja -tehtävissä.
  5. Ansiomerkin myöntää liiton hallitus. Esitysoikeus ansiomerkin myöntämiseen on liiton hallituksen jäsenillä ja SML - FTK:n jäsenyhdistysten hallituksilla.
  6. Esityksessä on mainittava henkilön täydellinen nimi, syntymäaika, postiosoite ja ansiot.
  7. Ansiomerkkien jako pyritään suorittamaan juhlallisesti ja mikäli mahdollista liiton yleisen kokouksen tai jäsenyhdistyksen vuosikokouksen yhteydessä.
  8. Ansiomerkkien saajista pidetään SML - FTK:n hallituksen toimesta luetteloa, josta käy ilmi saajan nimi, ansiomerkin laatu ja myöntämispäivä.
  9. Nämä säännöt on vahvistettu Suomen Mäyräkoiraliitto SML - Finska Taxklubben FTK ry:n hallituksen kokouksessa 31.12.2004