Mayrakoiraliitto.fi käyttää evästeitä parantaakseen sivun käyttökokemusta. Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla sivun selaamista.

Tulosta

Mäyräkoiraliiton jäsenrekisteriin eli Jäsentieto-palveluun pääset kirjautumaan osoitteessa www.mayrakoiraliitto.fi/jasentieto/

jasentieto 400x305 0012 KirjautuminenKirjautuminen tapahtuu syöttämällä käyttäjätunnus sekä salasana ruudulla näkyviin kenttiin ja napauttamalla Kirjaudu-painiketta. 

Oletuskäyttäjätunnus kaikille on Etunimi Sukunimi ja salasana ensimmäisellä kirjautumiskerralla on oma jäsennumero + postinumero. Jäsennumeron löydät Mäyräkoiramme-lehden osoitetarrasta ja se on nimen yläpuolella oleva numerosarja.

Eli esimerkkinä

käyttäjätunnus: Matti Meikäläinen
salasana: 123415100

Jos palvelu ei jostain syystä hyväksy Etunimi Sukunimi kirjautumista, käytä käyttäjätunnuksena sähköpostiosoitettasi. Sähköpostiosoitteen käyttäminen edellyttää, että olet ilmoittanut sähköpostiosoitteesi aikanaan jäsensihteerille.

Perhejäsenet kirjautuvat jäsenrekisteriin ensimmäisellä kerralla samalla tavalla kuin henkilöjäsenetkin. Perhejäsenen jäsennumero löytyy vanhasta jäsenlaskusta. Mikäli laskua ei enää löydy, tulevat perhejäsenet saamaan jäsennumeronsa tietoonsa vuoden 2018 jäsenlaskun yhteydessä tai ottamalla yhteyttä jäsensihteeriin jasensihteeri@mayrakoiraliitto.fi . 

Kun kirjaudut palveluun sisään ensimmäisen kerran, käy muuttamassa salasanasi Omat tiedot sivulta – Muuta salasana kohdasta.

Sisäänkirjautumisen jälkeen siirryt Jäsentietopalvelun etusivulle joko Mäyräkoiraliiton osioon (siirry seuraavaan ohjeeseen). 

Palvelun yleiset ohjeet löytyvät sivuston ylälaidassa olevan Ohje painikkeen takaa.