jasentieto 400x305 0008 Omat tiedot SMLKuva 1 - Omat tiedot Mäyräkoiraliitossa Kirjautumisen jälkeen  pääset siirtymään omiin tietoihisi ja muokkaamaan niitä sivuston vasemmassa laidassa näkyvän palvelun päävalikon Omat tiedot painikkeen kautta. Omat tiedot kohdassa pääset myös vaihtamaan salasanasi joka suositellaan tehtäväksi vähintään ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä.

Omat tiedot osiossa näytettävät kohdat ovat osittain yhteisiä Mäyräkoiraliiton ja paikallikerhon kanssa. Osa tiedoista on vain Mäyräkoiraliittoon liittyviä (kuva 1) ja siten näkyvät vain Mäyräkoiraliiton osiossa (ohje osion vaihtamisesta). Osa tiedosta on vain paikalliskerhoon liittyvielä ja näkyvät paikalliskerhon osiossa (kuva 2).

Mäyräkoiraliitolle ja paikalliskerholle yhteiset tiedot ovat:

• Jäsennumero
  • Yhteisö/Yritys
  • Etunimi
  • Sukunimi
  • Syntymäaika
  • Sähköposti
  • Katuosoite
  • Postinumero
  • Postitoimipaikka
  • Maa
  • Matkapuhelin
  • Toissijainen puhelin
  • Lisätietoja
  • Jäsenlaji

jasentieto 400x305 0007 Omat tiedot paikalliskerhoKuva 2 - Esimerkki omista tiedoista paikallikerhon osiossa ja paikalliskerhon omista lisätietokentistä Osa tiedosta on muokattavissa siten että jäsen voi itse niitä muokata. Osa tiedoista on vain paikalliskerhon ja Mäyräkoiraliiton ylläpidon muokattavissa. Osa tiedoista on vain Mäyräkoiraliiton ylläpidon muokattavissa. Pakolliset tiedot on merkitty punaisella tähdellä.

Laskun toimitustapa

Omissa tiedoissa voi ilmoittaa haluamasi toimitustavan Mäyräkoiraliiton laskuille (esim. jäsenmaksulaskulle) kohdassa Laskun toimitustapa. Mikäli kenttään ei ole täytetty eriksen mitään tullaan laskut lähettämään aina ensisijaisesti sähköpostilla mikäli sähköposti on ilmoitettu palveluun. Mikäli sähköpostiosoitetta ei ole ilmoitettu, laskut tullaan lähettämään tällöin paperilaskuina.

Jäsenyyden muutokset, esim. paikalliskerhon vaihto

Mikäli haluat tehdä muutoksen jäsenyyteesi esimerkiksi vaihtaa paikalliskerhoa voi tehdä siitä ilmoituksen sähköpostitse jäsensihteerille tai voi Jäsentieto palvelun Omat tiedot osiossa ilmoittaa halumastasi muutoksesta valitsemalla kohdasta Muutos jäsenyydessä haluamasi muutokset ja täyttämällä lisätiedot kohtaan halutun muutoksen.

Mikäli haluat vaihtaa jäsenlajia tai paikalliskerhoa täydennä myös Toivottu paikalliskerho ja/tai Toivottu jäsenlaji toivotun muutoksen mukaiseksi.