jasentieto 400x305 0002 Ylläpito oikeudet PaikallikerhoonMikäli käyttäjällä on ylläpito oikeudet paikalliskerhon jäsentieto palvelun osioon niin tällöin sivuston vasemmassa laidassa olevassa päävalikossa on Omat tiedot ja Ilmoittautuminen painikkeiden lisäksi painikkeet paikalliskerhon jäsenien tarkasteluun/muutoksiin sekä paikalliskerhon jäsentieto palvelun hallintaan.

Ylläpito toiminnot eivät ole näkyvissä heti Jäsentieto palveluun kirjautumisen jälkeen. Kirjautumisen jälkeen on siirryttävä paikalliskerhon osioon (kts. ohje) jotta ylläpito toiminnot tulevat valikkoon näkyville.

Ylläpito oikeuksissa voi olla kerhokohtaisesti eroavaisuuksia mitä toimintoja on annettu ylläpitäjille käyttöön. Nämä rajoitukset ovat paikalliskerhon itse määritettävissä. Laajimmilla oikeuksilla on näkyvissä kuvassa 1 esitetty valikko jossa on seuraavat toiminnot käytettävissä päävalikossa

Henkilöt

Henkilöt painikeen takaa avautuvan sivuston kautta on nähtävissä paikalliskerhon jäsenet sekä sitä kautta voidaan tehtä muutoksi jäseniin ja muodostaa raportteja. Alle listaus toiminnoista Henkilöt osiossa:

• Paikalliskerhon jäsenien haku eri hakuparametreilla.
  • Yksittäisten jäsenien tietojen muokkaaminen
  • Uusien paikalliskerhon suorien jäsenien lisääminen (Mäyräkoiraliittoon kuulumattomat kerhon jäsenet)
  • Excel raporttien muodostaminen jäsenistä
  • Osoitetarrojen muodostaminen jäsenistä
  • Sähköpostin lähetys jäsenille
  • Laskujen lähetys jäsenille
  • Jäsenien lisääminen/poistaminen henkilöryhmistä

Henkilöiden hakutoiminnoissa huomioitavaa

Haettaessa henkilöitä on listassa ensimmäisenä näkyvä Nykyinen jäsenlaji kenttä käytettävissä vain Mäyräkoiraliiton ylläpitäjien toimesta Mäyräkoiraliiton osiossa. Palvelun teknisen rajoitteen vuoksi kyseistä kenttää ei saada piilotettua paikalliskerho tasota vaikka se ei siellä varsinaisesti ole käytettävissä. Mikäli paikalliskerho jäseniä halutaan hakea jäsenlajin perusteella voidaan siihen käyttää Lisähakuehdot kohdassa olevaa Jäsenlaji kenttää.

Henkilöryhmät

(ohjeistus kesken....)