Mayrakoiraliitto.fi käyttää evästeitä parantaakseen sivun käyttökokemusta. Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla sivun selaamista.

Tulosta

Kurssin järjestää Suomen Mäyräkoiraliitto ry

Kurssipaikalle voi saapua jo pe 28.4. Koulutus tapahtuu la 29.4. ja su 30.4.

Kurssin hinta 120 €. Maksutiedot lähetetään hakijoille, jotka on hyväksytty kurssille.

Kurssi järjestetään, mikäli hyväksyttyjä hakijoita on vähintään 4. Kurssille otetaan enintään 8 kurssilaista.

Tuomarikoulutuksessa noudatetaan Kennelliiton ohjetta Palkinto- ja Ylituomareiden koulutus ja pätevöiminen sekä toiminta-ohjetta.

Lisäksi asetetaan koulukseen osallistuville seuraavat vaatimukset:

Valinnassa otetaan huomioon hakijan mäyräkoiraharrastuksen laajuus ja harrastuskokemus, alueellinen tuomaritarve sekä muut vaatimuksiin liittyvät seikat. Mikäli yhdistys suosittelee useampaa henkilöä tuomarikurssille, tulee puoltojärjestys mainita. 

Hakijan tulee toimittaa vapaamuotoinen hakemus liitteineen:

Vaatimusten tulee olla täytetty ennen kuin hakuaika kurssille umpeutuu, poikkeuksena ylituomari 1, joka tulee olla suoritettuna ennen PIKA-ylituomarikurssin alkua. Hakemuksessa tulee tällöin kertoa, mille ylituomari 1-kurssille on osallistumassa.

Hakemukset tulee toimittaa viimeistään 31.3.2017 mennessä, joko postitse tai sähköisesti. Varmista, että lähetettävien materiaalien teksti on selkeästi luettavissa ja sähköiset liitteet ovat yleisessä PDF-muodossa.

Hakemukset toimitetaan

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tai postitse

Karoliina Viitamäki
Linjatie 7
15560 Nastola

Tiedustelut sähköpostitse edellä mainittuihin osoitteisiin. PIKA-toimikunta ei vastaa kadonneista posteista.