Mayrakoiraliitto.fi käyttää evästeitä parantaakseen sivun käyttökokemusta. Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla sivun selaamista.

Tulosta

Suomen Mäyräkoiraliitto ry:n PIKA-toimikunta on siirtänyt alkujaan kevääksi 2017 suunnittelun PIKA ylituomarikurssin syksyyn 2017 hakijoiden vähyyden vuoksi.


PIKA ylituomarikurssi 30.9.-1.10.2017, Hollola

Kurssin järjestää Suomen Mäyräkoiraliitto ry

Kurssipaikalle voi saapua jo pe 29.9. Koulutus tapahtuu la 30.9. ja su 1.10.

Kurssin hinta 120 €. Maksutiedot lähetetään hakijoille, jotka on hyväksytty kurssille.

Kurssi järjestetään, mikäli hyväksyttyjä hakijoita on vähintään 4. Kurssilla otetaan enintään 8 kurssilaista.

Tuomarikoulutuksessa noudatetaan Kennelliiton ohjetta Palkinto- ja Ylituomareiden koulutus ja pätevöiminen sekä toiminta-ohjetta.

Lisäksi asetetaan koulukseen osallistuville seuraavat vaatimukset:

Valinnassa otetaan huomioon hakijan mäyräkoiraharrastuksen laajuus ja harrastuskokemus, alueellinen tuomaritarve sekä muut vaatimuksiin liittyvät seikat. Mikäli yhdistys suosittelee useampaa henkilöä tuomarikurssille, tulee puoltojärjestys mainita.

Hakijan tulee toimittaa vapaamuotoinen hakemus liitteineen:

Vaatimusten tulee olla täytetty ennen kuin hakuaika kurssille umpeutuu, poikkeuksena ylituomari 1, joka tulee olla suoritettuna ennen PIKA-ylituomarikurssin alkua.

Ilmoittautumiset tarvittavine liitteineen toimitetaan viimeistään 1.9.2017 mennessä, ensisijaisesti s-postilla tai vaihtoehtoisesti postitse. Aikaisemmin hakemuksensa hyväksytysti laittaneiden / vaatimukset täyttäneiden hakijoiden ei tarvitse toimittaa uutta hakemusta. Varmista, että lähetettävien materiaalien teksti on selkeästi luettavissa ja sähköiset liitteet ovat yleisessä PDF-muodossa.

Hakemukset toimitetaan Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tai postitse
Karoliina Viitamäki
Linjatie 7
15560 Nastola

Tiedustelut sähköpostitse edellä mainittuihin osoitteisiin. PIKA-toimikunta ei vastaa kadonneista posteista.

HUOM!!!!

Keväällä 2017 järjestetään vielä yksi ylituomari 1-kurssi. Kurssi järjestetään Joensuussa 6.5.2017. Viimeinen ilmoittautumispäivä kurssille on jo 24.4.2017 eli nopeasti toimimalla kurssille ehtii vielä. Lisätietoja Kennelliiton tapahtumakalenterista.